ERZURUM / AZİZİYE - Emel Çatal Anadolu Lisesi

Ara

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Yavuz Selim Sosyal Bilimler Lisesi ile ortak TYT deneme sınavı provamızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ÖSYM'nin sınav formatına uygun olarak giriş belgeleri ve kimlik belgeleri kontrol edilerek sınav salonlarına alındı. Sınavımız her iki okuldan 225 öğrencinin katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı. Bu sınavda bizlere destek olan ETÜ yönetimine teşekkür ederiz.

Ara

202-2023 Eğirim - Öğretim Yılı'nda Eylül ayından itibaren her hafta okulumuzda yaptığımız 12 TYT deneme sınavı sonucunda  dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

12 TYT denemesi sonucunda 1 . olan öğrencimize bisiklet, dereceye giren diğer öğrencilerimize ise kitap hediye ettik. Bundan sonraki aylarda da gerek 12. sınıflar gerekse 9,10 ve 11. sınıflara yapacağımız deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimize ödüller vereceğimizi duyurduk.Çalışmalarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK 2204-A Proje Eğitimi Semineri, Atatürk Üniversitesi'nin değerli hocalarının katkılarıyla gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğumu programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Cumhuriyetin ilk yılları ve zorlukları konulu Sine-vizyon gösterisi izlenildi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, Cumhuriyetimiz için yazılan şiirler dinlenildi.Okul bahçesinde öğrencilerimizn hazırladığı gösteriler sunuldu.Öğrencilerimizin verdiği konserin ardından programımız sona ermiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

17.10.2022 tarihinde 9. Sınıf, 18.10.2022 tarihinde 10. Sınıf, 19.10.2022 tarihinde 11. sınıf ve 20.10.2022 tarihinde de 12. Sınıflara yönelik şube toplantılarımızı gerçekleştirdik. Öncelikle sınıf rehber öğretmenleri tarafından velilerimize gerekli bilgiler verildi. Daha sonra sınıflara giren öğretmenlerimiz teker teker öğrenci velileri ile görüştüler. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma kulüp çalışması kapsamında kardeş okulumuz Güllüce İlköğretim Okulunu ziyaret ettik. Emek ve katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Çiğdem HOPUR ve Din Kültürü Öğretmenimiz Nurullah AKTAŞ'a teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında ilimiz AFAD ekiplerince 20 Ekim 2022 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğretmenlerimizle yapılan bilgilendirme toplantısının ardından, tüm sınıflarımızda gerçekleştirilen eğitim sonrasında. Öğrenci öğretmen ve personelimizin katıldığı deprem tatbikatı uygulanmıştır.

Bizlere depremin ve olası sonuçlarını, alınması gereken hayati önlemleri hatırlatan değerli AFAD eğitmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Ülkemiz genelinde 2012 yılından itibaren hayata geçirilen yaya öncelikli trafik uygulamasına, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı "Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU" etkinliği gerçekleşti.

Eyl

9. sınıfta okuyan öğrencilerimizin velileriyle 23.09.2022 tarihinde bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik.

Eyl

12. Sınıf öğrencilerimize Lise Rehber Öğretmenimiz tarafından " YKS 2022 " Sunumu yapıldı.

Eyl

Okul Müdürümüz Çiğdem HOPUR ve Rehber Öğretmenimiz tarafından gerçekleştirilen tanışma toplantımızda öğrencilerimize kurum kültürümüz, okul yaşantımız ve işleyiş, akademik programlar, sanatsal, sportif aktiviteler ve sosyal kulüpler hakkında kapsamlı bilgi verildi.

Eyl

12. sınıfta öğrencisi olan velilerimizi bilgilendirmek, rehberlik etmek ve çocuklarımızı daha iyiye yöneltmek ve  bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediğimiz veli toplantımızı 12.09.2022 tarihinde gerçekleştirdik. Katılımından dolayı velilerimize teşekkür ederiz

Ağu

eTwinning projelerinde toplamda 10 Ulusal Kalite Ödülü alan öğretmenlermiz Funda BELLİ, Esra KİRAZOĞLU, Serdar YILDIRIM, Hatice AKBULUT,Fadime Muti ÜLKER, Derya ŞEN, M. Zahit ÖZKAN'ı ve emeği geçen öğrencilerimizi,ayrıca destek ve yol göstericiliğinden dolayı Okulumuz Müdiresi Çiğdem Hopur'u tebrik ediyoruz. https://t.co/s4bTCGzJuk